Meer

Wielertenue voor de TCG

wielerkleding

In het voorjaar 2020 heeft RiXja samen met Sandra van Sannestudio wielerkleding gerealiseerd voor de TCG vriendengroep. Het tenue voor deze ploeg sportieve mannen en vrouwen bestaat uit twee ontwerpen. Eén driedimensionale look voor de heren en een fleurig en vrolijk bloemdessin voor de Flowergirls.

Wil je ook wielerkleding realiseren? Of bedrijfskleding? Op zoek naar ideeën voor een kerstpakket of relatiegeschenk? En besteed je dit graag uit. Neem contact met mij op. Dan kijken we of we kunnen samenwerken.

 

 

Foto-expositie “Henny’s Girls”

In november 2016 mocht ik als één van de begeleiders meereizen naar Kenia met de stichting Girls Empowerment Foundation. De stichting GEF* heeft een weeshuis voor 80 weesmeisjes waaronder ook 10 albino meisjes in Kwale: “Henny’s Children’s Home”.  Een grote groep weesmeisjes heeft geposeerd tijdens mijn bezoek daar voor mijn camera. De foto’s van deze mooie, lieve, vrolijke en stoere meiden wil ik graag met iedereen delen. Geïnspireerd door een foto expositie van Sander Stoepker “Vintage Afrika” in Fotogalerie De Gang in Haarlem is mijn expositie “Henny’s Girls” ontstaan.

De expositie “Henny’s Girls” was eerder te zien bij Bibliotheek Naaldwijk, Bibliotheek s-Gravenzande en Sanquin Delft.

Wilt u deze foto’s als expositie in uw bedrijf? Dat kan!
Of wellicht een expositie samenstellen met een bepaald thema?
Neem contact met mij op om te kijken of we kunnen samenwerken.

In oktober 2019 deed ik mee aan de GEF Kenya Classic 2019. Met 80 anderen, mountainbiken vanaf de flanken van de Kilimanjaro naar de projecten van Girls Empowerment Foundation in Kwale, Kenia om geld op te halen en de weesmeiden weer een bezoek te brengen.

*Mocht u meer willen weten over GEF, of de stichting willen steunen, klik hier voor een bezoek aan hun website.